Proiectare case din lemn cu program dedicat



Proiecte case din lemn cu program dedicatIn ultima perioada am primit solicitari de proiecte de case cu structura de lemn totala sau partiala. In principiu toate proiectele de casa de pe site-ul nostru pot fi realizate cu structura clasica (zidarie si beton) sau structura din lemn.

De anul acesta (2012), Icase are un parteneriat cu un lider la nivel mondial al constructiilor din lemn, Mitek.

Incepand cu luna decembrie 2011 MiTek a lansat versiunea RoofCon TrussCon Proiect dedicată exclusiv desenului și calculului structural pentru case din lemn, șarpante din lemn, planșee din lemn și structuri speciale din lemn. Această versiune este disponibilă numai pentru proiectanți, ingineri, arhitecți și firme de proiectare. Versiunea nu este disponibilă pentru producători. Pentru producătorii de case din lemn, șarpante din lemn prefabricate asamblate cu plăci multicui și fabricanții de structuri din lemn, MiTek oferă varianta RoofCon-TrussCon Premium, versiune care este dedicată exclusiv unităților de producție.

Proiectarea caselor din lemn in sistem framing (sandwich) se realizează cu foarte mare ușurință. Versiunea pentru producători are in plus partea de producție și interfața cu cicularele CNC și programul de gestiune și ofertare dedicat acestui domeniu.

Programul face calculul tuturor elementelor structurale din lemn conform Eurocod 5 și Anexele Naționale. Se pot tipări rapoartele de calcul generate automat.

Mai multe detalii la :
http://www.mitek.ro/wp-content/uploads//2011/12/paginile-4-si-1.pdf
http://www.mitek.ro/wp-content/uploads//2011/12/paginile-2-si-3.pdf

Link-uri
Adresa site Descriere


Copyright© 2005-2020 by Icas Studio - Toate drepturile rezervate - Website realizat de Triumf si PHP Coder

Trafic si statistici PHP Coder