Varianta proiect cu etaj CE036 cu subsol



Varianta proiect ce036 cu subsol
Casa tip CE 036 e una din cele mai populare modele din oferta iCASE. Tocmai de aceea au aparut si mai multe variante ale acestui proiect.

Modelul prezentat este unul in care nevoile de locuire au impus adaugarea unui subsol partial pentru depozitarea conservelor pentru iarna, a vinului etc.

Accesul in zona de subsol este facilitat prin amenajarea unui chepeng cu scara.

Acelasi tip de chepeng face legatura si cu podul casei care este astfel integrat ca si spatiu suplimentar de depozitare.



Plan parter ce036 cu subsol






In plus, la etaj s-a renuntat la una dintre bai si in locul acesteia si a zonei de dressing s-a amenajat o camera suplimentara care sa serveasca drept camera de lucru pentru copii sau camera de oaspeti atunci cand este nevoie de o astfel de functiune.

In cazul de fata amenajarea unui astfel de camere a fost impusa de faptul ca in biroul de la parter era spatiul de lucru al tatalui.
Aceeasi solutie se poate folosi si in cazul in care in casa locuiesti si o a treia generatie; este un lucru bine cunoscut ca scarile si batranii nu se inteleg prea bine...



Plan etaj CE036 cu subsol




Volumul exterior si proportiile au ramas aceleasi permitand proiectului sa-si pastreze farmecul care l-a atras initial pe beneficiarul lucrarii.
Structura a fost realizata pe modelul, de acum bine cunoscut, de zidarie confinata. Sarpanta este din lemn si acoperirea s-a facut in cazul de fata cu tigla ceramica.


Varianta proiect ce036 cu subsol






Desi modelul de baza avea unele lipsuri pentru beneficiar, o colaborare stransa cu echipa ICASE a dus la mularea modelului tip pe preferintele specifice ale clientului pastrand totusi farmecul casei tip CE036.

Daca doriti sa comandati acest proiect, va rugam vizitati sectiunea de contact.



Link-uri
Adresa site Descriere


Copyright© 2005-2020 by Icas Studio - Toate drepturile rezervate - Website realizat de Triumf si PHP Coder

Trafic si statistici PHP Coder