Proiecte de casa
Detalii cos de cumparaturi
Ati selectat 0 produse in cosul de cumparaturi.
English Version Varianta Romana

Moneda : RON EUR USD

«Toate noutatile

O alta varianta la casa cu etaj CE028


Casa cu etaj CE028
Asa cum s-a intamplat cu multe din casele noastre si Ce028 a trebuit sa fie adaptata la sit si la nevoile specifice de locuire are beneficiarului.S-a renuntat la balconul din spate si s-au limitat golurile de pe fatada posterioara pentru a putea amplasa cladirea cat mai aproape de latura terenului(3.00 m).

La aceasta asezare a casei construirea balconului din spate nu se justifica, deoarece privelistea ar fi fost cea din curtea vecinului.

Amplasarea aceasta le-a permis beneficiarilor amenajarea unei curti generoase in partea stanga a cladirii, in continuarea terasei acoperite.

S-a renuntat si la zona de garaj de pe parter in locul acesteia fiind amenajat un birou/dormitor suplimentar. Clientii nostri au considerat ca aceasta functiune le va fi mult mai utila iar spatiul pentru masina l-au lasat in exterior.

La etaj una din bai a devenit accesibila exclusiv din dormitorul matrimonial, iar zona de pod a fost facuta accesibila din hol pentru a putea fi mai usor folosita ca zona pentru depozitare.

(2)O+alta+varianta+la+casa+cu+etaj+CE028_85405.jpg(3)O+alta+varianta+la+casa+cu+etaj+CE028_31787.jpg


Articole »
Bursa servicii

Link-uri

Adresa site Descriere
www.antiseismic.com Antiseismic Romania
www.triumf.ro Triumf - site-uri web
www.phpcoder.ro PHP CODER - site-uri web
www.letsrock.ro Let's Rock Romania
www.bluesoftserv.ro Blue Soft Serv
www.acasaserv2000.ro Acasa 2000

inscriere gratuita in tabel inscriere gratuita in tabel

Case lemn Apartamente noi Servicii astrologie Case lemn Tomina Servicii 2d si 3d de randare si modelareCopyright 2005-2015 by Icas Studio - Toate drepturile rezervate - Website realizat de Triumf si PHP Coder

Trafic si statistici PHP Coder