Costuri investitie sisteme electrice incalzire in pardoseala



Amass - incalzire electrica in pardosealaSunteti in cautarea unui sistem de incalzire pentru locuinta dumneavoastra? AMASS, companie dedicata solutiilor economice de incalzire, va propune o solutie eleganta, sanatoasa si ieftina: sistemul de incalzire electrica in pardoseala. Incalzirea electrica in pardoseala este un sistem modern, bazat pe o tehnica utilizata inca din antichitate. Acesta inlatura nevoia de aer fortat sau suflat incalzind camera prin cedarea treptata a caludurii de catre pardoseala, aceasta caldura fiind produsa de un cablu incalzitor instalat sub orice tip de pardoseala.

AMASS este singura companie din Romania care comercializeaza sisteme fabricate din Danemarca, oferindu-va servicii de o calitate exceptionala la preturi extrem de accesibile. Compania are o experienta de peste 15 ani si peste 2000 de lucrari efectuate cu succes, astfel incat puteti fi sigur ca veti beneficia de servicii profesioniste, in ceea ce priveste instalarea sistemului dumneavoastra de incalzire electrica in pardoseala.

Printre numeroasele avantaje ale acestor sisteme (costurile consumului sunt mai mici cu 30% decat ale centralei termine cu gaze; nu presupune costuri de mentenanta; permite independenta energetica in viitor cand veti adauga panouri fotovoltaice; este sigur in ceea ce priveste exploatarea; este sanatos pentru membrii familiei; poate fi montat in sapa sau sub gresie, parchet sau dusumea etc.) se numara si un cost initial al investiei mai mic decat celelalte sisteme de incalzire, traditionale sau moderne.

Astfel, pentru o casa de 140 mp utili, spre deosebire de varianta clasica, centrala pe gaz cu radiatoare, un sistem de incalzire electrica in pardoseala prezinta un cost mai mic cu aproximativ 1000 euro, investitia initiala pentru centrala termica cu gaz si radiatoare ridicandu-se la 3500 euro, in timp ce pretul de investitie al sistemelor de incalzire electrica in pardoseala este de doar 2800 euro. Acest sistem presupune, de asemenea, o investitie de 6 ori mai mica decat cel mai scump sistem de incalzire, pompele de caldura cu agent termic in pardoseala, ce presupun o investitie initiala de 17000 euro, spre deosebire de cei 2800 euro.

Atat centralele termice cu gaz cu agent termic in pardoseala (6200 euro), cat si plasmele electrice cu infrarosii (7000 euro) si centralele termice cu peleti si radiatoare (5900 euro) presupun o investitie initiala mai mare decat dublul investitiei necesare unui sistem de incalzire electrica in pardoseala.  Singurul sistem care se apropie ca suma investita initial, de sistemul de incalzire electrica in pardoseala este centrala termica electrica cu radiatoare, cu o investitie necesara de 3200 euro, insa aceasta presupune un cost consum de aproape 5 ori mai mare decat incalzirea electrica in pardoseala.

Sistemele de incalzire electrica in pardoseala in general si produsele Amass, in special prezinta, in plus, si un consum mai mic de energie electrica. Astfel, acestea consuma cu pana la 30% mai putine resurse decat sistemele conventionale, pe gaz, iar datorita inertiei termice (retinerea si redarea caldurii, ulterior, atunci cand sistemul a declansat), acestea sunt eficiente si confortabile ajungand la un consum pe luna de iarna in medie de 430 ron pentru o casa de 140 mp utili. Astfel, alegand un sistem de incalzire electrica in pardoseala de la AMASS, nu numai ca veti avea un cost mic al investitiei initiale ci veti avea parte de numeroase alte beneficii pe care doar acest tip de incalzire le poate oferi.


Link-uri
Adresa site Descriere


Copyright© 2005-2020 by Icas Studio - Toate drepturile rezervate - Website realizat de Triumf si PHP Coder

Trafic si statistici PHP Coder