Cumpara teren, dar cumpara informat



(1)Cumpara+teren+dar+cumpara+informat_93670.jpgDe cate ori nu ati vazut pe cladiri sau in reviste, online sau chiar la tv reclame care suna foarte atractiv si care te invita sa cumperi terenuri in zone nou exploatate din jurul Capitalei sau in jurul altor orase? De la an la an numarul cartierelor sau ansamblurilor rezidentiale din jurul Bucurestiului mai ales, creste si anunturi de genul cumpara teren acum, sau cumpara teren la preturi foarte, bune atrag privirile din toate partile. Online-ul este mediul cel mai potrivit pentru astfel de reclame pe segmentul imobiliar terenuri si este foarte usor ca anunturile sa isi atinga targetul, pentru ca sunt de un impact foarte puternic.

Daca un astfel de anunt va atrage si va starneste interesul, iata care sunt cele cateva intrebari de baza pe care ar trebui sa le puneti agentiei sau vanzatorului terenului la primul contact.

1.    Unde se afla terenul? Este important sa stiti in ce parte a localitatii se afla, astfel incat sa va dati seama cat de departe veti fi de zonele de interes din oras (serviciu, scoala, gradinita etc) dar si cat de mult timp veti petrece in trafic. Pozitionarea terenului o veti verifica mai tarziu si in acte daca interesul se mentine, pentru a va asigura ca proprietatea pe care o vedeti e si cea pe care o cumparati.
2.    Ce utilitati sunt disponibile pentru teren (electricitate, gaz, apa, canalizare, cablu, internet etc). Ulterior veti putea verifica acest lucru si la vizionare, dupa stalpii de curent de pe teren, dupa existenta contoarelor de gaze la vecini etc.
3.    Care este suprafata efectiva a terenului si cat anume trebuie cedat pentru drum? In zone situate in afara ansamblurilor rezidentiale fiecare proprietar de teren trebuie sa cedeze din lotul sau o suprafata fixa de teren pentru formarea drumului.
4.    Ce regim tehnic impune planul urbanistic zonal. Daca sunteti interesat de teren in scopul achizitiei, este recomandabil sa primiti din partea proprietarului o copie dupa schita terenului si dupa planul urbanistic zonal, astfel incat arhitectul cu care veti lucra sa va poata spune daca terenul respectiv se preteaza la casa pe care o doriti.


Link-uri
Adresa site Descriere


Copyright© 2005-2020 by Icas Studio - Toate drepturile rezervate - Website realizat de Triumf si PHP Coder

Trafic si statistici PHP Coder