Baia din piatra naturala provocarea anului 2018



Baia din piatra - provocarea anului 2018

Baia din piatra este provocarea anului 2018. O astfel de baie are o estetica super si creste valoarea de revanzare a casei. Generator de inspiratie,  PIATRAONLINE ofera directiile de amenajare ale baii din piatra:

  1. Marcheaza eleganta baii tale cu ajutorul pietrei naturale mate. Rezistenta la apa si pete ele aduc aspectul pamantului brut. Poti incerca si efectele dramatice ale finisajelor lucioase, mai putin blande.

  2. (1)Baia+din+piatra+naturala+provocarea+anului+2018_59923.jpg

  3. Innoieste stilul clasic cu mozaicuri cu texturi si finisaje moderne. Incearca si mozaicurile in 3D, acestea livreaza privitorului imagini de obiecte sau idei.

  4. (2)Baia+din+piatra+naturala+provocarea+anului+2018_62172.jpg

  5. Continua pe culori neutre, accentueaza confortul si relaxarea. Ideea folosirii acestor culori a fost validata in 2017 cu rezultate remarcabile in design-ul bailor, un marker precis  al dorintei de simplitate

  6. Mergi pe placari cu mozaic tip Subway (ca in tunelele de la metrou), simetria pietrelor genereaza armonie. Placarea Subway aduce cu ea echilibrul si premiaza ideea de organizare pasnica.

  7. (3)Baia+din+piatra+naturala+provocarea+anului+2018_63399.jpg

  8. Combina finisajele, aduc originalitate si distrug monotonia. Apartenenta imaginara la un anumit spatiu fictiv este diluata de diferenta finisajelor.

  9. (4)Baia+din+piatra+naturala+provocarea+anului+2018_17809.jpg

  10. Placheaza cu placi de dimensiuni mari. Asta o sa te ajute sa economisesti din timpul de munca pentru intretinerea baii tale. Vei reduce numarul de rosturi si asa iti va fi mai usor sa cureti suprafetele.

  11. Placheaza cabina de dus in nuante inchise. Chiar daca pare mai mica fascinatia interiorului te va seduce.

  12. Da intaietate travertinului. Varietatea de culori determina o hemoragie de gusturi si stiluri pe care doar travertinul le poate satisface. Placile de travertin nu au varsta si frumusetea lor distincta da personalitate baii. Prefera texturile mate, impiedica alunecarea. Travertinul este un material calcaros, trebuie impermeabilizat si intretinut cu grija, atentie la cosmeticele pe care le folositi, cele acide afecteaza piatra.

  13. Placheaza cadita de dus cu mozaic din pebble pentru un plus de originalitate si exotism. 

  14.  Hidroizoleaza baia, umezeala este factorul critic in baie. Infiltratiile apei printre crapaturile pardoselii sau ale peretilor vor genera costuri mari de reparatii.

  15. Coboara arta in baia ta, chiuvetele din piatra naturala pe blat sau “free-standing”  aduc un plus in definirea personalitatii baii. Executate din travertin, marmura, granit sau onyx, fara preaplin, acestea sunt elegante si confera baii un stil unic. Au nevoie de impermeabilizare si intretinere in mod constant.
  16. (5)Baia+din+piatra+naturala+provocarea+anului+2018_6606.jpg

  17. Fii practic cu stil, cazile de baie si caditele de dus din piatra naturala completeaza decorul . Cazile de baie se executa in general pe dimensiuni de minimum 1800 x 800 mm in general din marmura iar caditele de dus se executa pe dimensiuni standard de 800x800 mm, respectiv 900x900 mm din marmura sau travertin. Marimile de cadite dreptunghiulare 1000x800 (900) mm si 1200x800(900) mm sunt de asemenea intalnite.

Ce trebuie sa faci ca sa-ti iasa asa cum iti doresti:

(6)Baia+din+piatra+naturala+provocarea+anului+2018_94312.jpg

Nu uita sa impermeabilizezi piatra in final. Fara tratamente adecvate piatra din baie se matuieste, pierzandu-si stralucirea, si este atacata de apa sau de diversi agenti generatori de pete greu de scos. Nu uita de rosturi, in mediu umed se formeaza mucegai care trebuie indepartat.


Link-uri
Adresa site Descriere


Copyright© 2005-2020 by Icas Studio - Toate drepturile rezervate - Website realizat de Triumf si PHP Coder

Trafic si statistici PHP Coder